2024 metų horoskopas,  Pagal zodiako ženklą

2024 metų horoskopas Jaučiui

Išsamus 2024 metų horoskopas Jaučio zodiako ženklui.

Jaučiai vargu ar pripras prie visko naujo, tačiau juos nudžiugins visos staigmenos, kurias jiems paruošė 2024 metų savininkas Žaliasis Drakonas. Perskaitykite tiksliausią Jaučio horoskopą 2024 m.


2024-ieji – Žaliojo Drakono metai, kuris yra labai ištikimas Taurui (balandžio 21 – gegužės 21 d.), vienam darbščiausių ir atsakingiausių Zodiako ženklų. Todėl 2024 metais Jautis gali tikėtis atlygio už sunkų darbą, būtent aukštus pasiekimus ir įvykius, kurie nulems jų likimą ateinančius penkerius metus.


Jautis – ženklo savybės


Kodėl Tigras teikia pirmenybę Jaučiui, nesunku suprasti perskaičius šio ženklo aprašymą. Jei Jautis įsitikinęs, kad jis teisus, jis gali būti itin užsispyręs. Tigras taip pat yra nepaklusnus ir užsispyręs. Ir Jautis ir Tigras yra savininkai iš prigimties.
Po Jaučio ženklu gimęs žmogus dažniausiai yra konservatyvus ir praktiškas. Jaučiai vertina finansinį stabilumą ir materialinį turtą, o jausmingoji gyvenimo pusė jiems taip pat svarbi – šeimai ir antrosios pusės pasirinkimui jie teikia didelę reikšmę, todėl išsiskiria retu lojalumu.
Norint išvengti audrų Jaučio šeimoje, padeda tokios charakterio savybės kaip ramumas ir apdairumas. Jautį sunku supykdyti ir dėl to, kad jis mėgsta komfortą. Tai yra, jis gali būti tiesiog tingus ginčytis, nes dėl konflikto jam teks palikti komforto zoną, o tada sutvarkyti „procesų“ pasekmes.
Bet jei jums pavyko supykdyti Jautį (o tai užtrunka ilgai), saugokitės: šis ženklas yra baisus pykčiu. Tačiau yra ir pliusas: Jautis greitai pasitraukia ir gali atsiprašyti.
Būdami žemės stichijos atstovai, Jautis labai prisirišęs prie daiktų, ypač prie prabangos prekių. Mėgsta gražiai rengtis, rūpintis savimi, o tai tik prideda žavesio.
Jautis paprastai moka daryti kitiems gerą įspūdį, palaikyti pokalbį, turi pakabintą liežuvį ir išvystytą humoro jausmą, o Jaučiui autoironija taip pat nesvetima. Nenuostabu, kad net Juodasis vandens tigras negali jiems atsispirti.


Bendras horoskopas Jaučiui – 2024 m


Nuo 2017 metų Jaučio ženkle esantis Uranas 2024-iesiems turi didelę įtaką Jaučiui, ypač gimusiems gegužės 5-15 dienomis.
Faktas yra tas, kad Uranas yra planeta, kuri atneša netikėtumų ir netikėtumų. Todėl daugelis svarbių įvykių Jaučio gyvenime 2024 metais gali įvykti gana netikėtai. Jaučiai turėtų atsisakyti įpročio gyventi pagal planą – 2024 metais jie gali netikėtai pakeisti profesiją, išvykti studijuoti į kitą šalį arba vos po kelių dienų nuspręsti tuoktis.


Jaučio finansinis horoskopas 2024 m


Žaliasis Drakonas, patekęs į metų savininko teises, įvertins Jaučio pasirodymą. Jaučio ženklo žmonės geba ilgai ir sunkiai dirbti, nebijo prisiimti didelio krūvio. Viena vertus, Jaučiai ilgai pripranta prie pokyčių, kita vertus, nors jiems reikia laiko, jie visada sėkmingai prisitaiko prie visko, kas nauja, o tam padeda kantrybė.
Tuo tarpu 2024 metais Jaučiui svarbų vaidmenį vaidina galimybių planeta vadinamas Jupiteris. Nuo sausio iki gegužės Jautis turės progą išvykti į užsienį – kažkas bus išsiųstas į komandiruotę, o kažkam bus pasiūlyta išvykti studijuoti. Nenuleiskite rankų – kelionė padės jums tobulėti ateityje ir padidinti pajamas.
Nemažai Jaučių norės kardinaliai pakeisti savo profesiją – ir jiems nepasiseks. Naujas darbas atvers daug perspektyvų. O kai kurie Jaučiai, likę ankstesnėje darbovietėje, atlyginimo padidinimo sulauks jau 2024 metais, pavasario pradžioje. Tai padės jiems įsigyti trokštamą pirkinį.


Jaučio sveikatos horoskopas 2024 m


Didelis darbo krūvis gali turėti įtakos Jaučio sveikatai. Astrologinės prognozės teigia, kad Jautis turėtų atidžiai stebėti savo mitybą ir stengtis laikytis miego grafiko. Reguliarūs pratimai sporto salėje ar bet kokia kita fizinė veikla taip pat nepakenks.


Jaučio meilės horoskopas 2024 m


Asmeninėje sferoje Drakono metai – 2024-ieji Jaučiui taip pat bus permainų metas, teigia astrologai. 2024 metais jų galimybės sukurti šeimą didėja. Jautis nebus atimtas dėmesio. Pirmoji metų pusė (ypač balandis) padovanos jiems susitikimą, kuris peraugs į ryškų, ilgai trunkantį romaną.
Kiek tvirta pasirodys sąjunga, priklauso nuo pačių Jaučių – svarbu netapti priklausomiems nuo partnerio, tada santykiai pasieks naują lygį, perspėja astrologai.
Santykiuose esantys Jaučiai metų viduryje išgyvens nedidelę krizę su savo išrinktuoju. Svarbu neištarti neapgalvotų žodžių ir išlikti ramiems, tuomet bus išbandyta santykių tvirtybė, o konfliktas netgi pakeis juos į gerąją pusę, išmokydamas partnerį labiau tave vertinti.